2014. szeptember 17., szerda

Kurzuskínálat, 2014 ősz




Kedves Hallgatók!
Az innen letölthető táblázatban megtalálják az őszi félévre (eddig) meghirdetett kurzusok összesítését, ebből talán egyszerűbben áttekinthetik a teljes kínálatot, s a kódszám alapján rákereshetnek a neptunban: kurzuskínálat.

Néhány szempont a tárgyfelvételhez:
1. bármelyik program által/kódszámával meghirdetett társtudományi tárgy felvehető, függetlenül a hallgató programjától (kivéve, ahol föl van külön is tüntetve, hogy csak az adott program hallgatói számára, de ilyen alig akad);
2. a disszertációs témakonzultációnál keressék a saját évfolyamuknak megfelelő kódszámút a saját témavezetőjük neve alatt;
3. ahol időpont és helyszín nincs feltüntetve, egyeztessenek az oktatóval;
4. a lista még bővül, a frissítéseket egy-két naponta itt megtalálják.

A neptunos tárgyfelvétel technikájában külön segíteni nem tudok; ha nem boldogulnak, a miheztartás végett nézzék meg az egy évvel korábbi, erről szóló "manuált" itt: http://itdi-hirek.blogspot.hu/2013/09/targyfelvetel.html.
Úgy tűnik, nem pontosan ugyanolyan a mostani hallgatói felület, mint az akkori, de az alapelvek és -funkciók azonosak. Egy fontos tudnivaló: a tárgyak VAGY a mintatantervben, VAGY az intézményi tárgyak között szerepelnek, tehát ha az egyik körben nem találják, meg kell nézni a másikban. A tárgyakra való rákereséskor pedig figyeljenek oda, hogy a keresés módját megfelelően állítsák be (kód szerinti kereséskor a kód szerinti keresés funkció legyen aktív, ne például a név szerinti stb.).
A tárgyfelvételi időszak 26-án (péntek) 16 óráig tart. Nem éjfélig, 16 óráig. 26-án. Pénteken.

Bodnár Kriszta
doktoriskolai titkár


Nincsenek megjegyzések: