2017. február 13., hétfő

Kurzuskínálat, 2017. tavasz



Kedves Hallgatók!
Az innen letölthető táblázatban megtalálják az e félévre meghirdetett kurzusok összesített listáját, ebből egyszerűbben áttekinthetik a teljes kínálatot, s a kódszám alapján rákereshetnek a Neptunban – külön az elsőévesek és a másod- és harmadévesek.
Az általános szempontokhoz, tárgyfelvételi technikákhoz stb. lásd a korábbi félév hasonló bejegyzését.
Új játék: ha valaki olyan tárgyat szeretne fölvenni, amelyet nem talál a kurzuskínálatban (például a saját évfolyamának megfelelő témakonzultációt a saját témavezetője neve alatt; keresztféléves vagy több félév kihagyás után iratkozik be és ezért másképp halad, mint a többiek), e poszt alatt, nyilvános kommentben jelezze az igényeit, így könnyebben áttekinthető, és láthatóvá válnak az esetleges  redundanciák.

A tárgyfelvételi időszak március 3-án (péntek) 16 óráig tart.
Kitartó Neptunt és a Neptunhoz kitartást kívánva,
Bodnár Kriszta
doktoriskolai titkár
2017. február 13.


9 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Kriszta!

Fel szeretném venni a P/IR-20:00 Tanulmányírás I. és a P/IR-22:00 Tanulmányírás III. című tárgyat, de még nem látom a Neptunban meghirdetve. Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel:

Pomozi Eda

Bankó Erzsébet írta...

Kedves Kriszta!

Szeretném felvenni a P/IR/GER-10:00 A dolgozathoz kapcsolódó probléma(kör) 3. nevű tárgyat Kurdi Imrénél. Segítségét előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Bankó Erzsébet

Dénes Mónika írta...

Kedves Kriszta!
Bollobás Enikő Tanárnőnél szeretnék felvenni P/IR/AMER-13 kóddal egy disszertációs témakonzultáció 3.-at, illetve egy másik (társtudományi)kurzust, szintén a Tanárnőnél P/IR/AMER-3 kód alatt.
Nagyon köszönöm!
Üdvözlettel,
Dénes Mónika

szrekuc írta...

Kedves Kriszta! Tanulmanyirast (P/IR/MODA 20) es tanitast (P/IR/MODA 50) szeretnek felvenni. Egy tanitast mar korabban felvettem, nem tudom, milyrn betujellel, ellenorzom majd. Koszonom a segitseget! Ufv Sz. Reka

Unknown írta...

Kedves Kriszta!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem található-e valahol olyan táblázat/leírás, mint az előző félévekben, ahol láthatóak a tematikák is, mert a Neptunban sajnos nem érhetőek el, és a társatudományi tárgyaknál vagy csak megjegyzésként van cím, vagy az sincs, de a felvételhez hasznos lenne többet tudni az adott kurzusról.
Előre is köszönöm, választás, és ha ennek megoldásában tud segíteni!
Üdvözlettel:
Róth Judit

Bakaja Zoltán írta...

Kedves Kriszta!

Hetényi Zsuzsanna tanárnő műfordító műhelye a múlt félévben P/IR/OKNY-3:00 kódszámon volt meghirdetve. Ez egy két féléves tárgy, és el is kezdődtek az órák, de nem láttam a listán.

Köszönettel

Bakaja Zoltán

András írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
András írta...

Kedves Krisztina!

Bengi tanár úrral, aki a témavezetőm egyeztettem, előző félévben passzív hallgató voltam, most megint aktív hallgató vagyok és emiatt a soron következő 5. disszertációs témakonzultáció című tárgyunk nincsen meghirdetve és így felvenni sem tudom. Szeretném kérni ennek a mielőbbi orvoslását.:) Most szembesülök csak vele, hogy tipikus, hogy ilyenkor ez történik.

Kutor András

szrekuc írta...

Kedves Kriszta!

Közeledik március 3-a, jól látom, hogy még nincs változás, vagy én csinálok valamit rosszul? Tanulmányírást (P/IR/MODA 20) és tanítást (P/IR/MODA 50) szeretnék felvenni, illetve felvettem a 16-os számú disszertációs konzultációt, de inkább 11-es kódszámmal kellene (ez a kettő hiányzik, és Kincsi Katalin azt tanácsolta, inkább előbb 11-es kóddal vegyem fel, ha lehet).
Köszönöm szépen a segítséget! :)
Üdv:
R.