2017. március 8., szerda

Pályázat állami ösztöndíjra, 2017 tavasz





Pályázat állami ösztöndíjra költségtérítéses képzésben részt vevő, aktív státuszú másod- és harmadéves hallgatók számára

Az Irodalomtudományi Doktori Iskola pályázatot ír ki három félév futamidejű állami ösztöndíj elnyerésére. Pályázhatnak a doktoriskola költségtérítéses képzésben részt vevő másod- és harmadéves hallgatói a mellékelt pályázati adatlap kitöltésével, amelyben dokumentálják a doktoranduszként eddig végzett tevékenységüket.
A pályázatok elbírálásának szempontjai:
– a tudományos tevékenység intenzitása, színvonala (publikációk, konferenciaszereplések, egyéb tudományos tevékenység, külföldi kutatómunka)
– tanulmányi előrehaladás
– a kapcsolódó intézet/tanszék munkájában való aktív részvétel
A pályázathoz be kell szerezni a témavezető ajánlását (e-mailben) és mellékelni kell egy kiválasztott publikáció megjelent szövegét.
Felhívjuk a figyelmüket, hogy ösztöndíj mellett legfeljebb félállás (napi négy, heti húsz órás munkaviszony) vállalható.
A pályázat elektronikusan nyújtandó be (a részleteket lásd a pályázati adatlapon) 2017. március 14-ig a következő címre: lovas.borbala@btk.elte.hu. A doktoriskola tanácsa bírálja el a pályázatokat és határozza meg a futamidőt (fél, egy vagy másfél év), a beérkezett pályázatok függvényében.

Beküldendő pályázati adatlap


Nincsenek megjegyzések: