2014. július 10., csütörtök

Jegybeírás




Kedves Hallgatók,
köszönjük az igazán példás türelmüket, amellyel megvárták a jegyeik beírását. Mostanra szinte minden programtól megérkezett a teljesítményeik összegzése, ezek közül minden bekerült a neptunba, ami technikailag kivitelezhető volt doktoriskolai szintű hozzáféréssel. Ami egyben azt is jelenti, hogy vannak technikailag problémás tételek, ezért maradt el ezek beírása mostanáig – egyszerűen még mindig előfordulnak rejtett hibák a neptunban, amelyekre csak a jegybeírás megkísérlésekor derül fény. Ezeket csak a hivatal hozzáférése alól lehet egyenként javítani, ami hamarosan szintén megtörténik. A hibás, még nem beírható, javítandó tételek a következők:
     P/IR-29:00 (ez kifejezetten sokakat érint, programtól függetlenül!)
     P/IR/IMOD-14:00 (Modernség program)
     P/IR/IMOD-16:00 (Modernség program)
     P/IR/KRM-10:00 (Kora modern program)
     P/IR/REN-5:00 (Reneszánsz program)
     P/IR/REN-6:00 (Reneszánsz program)
     P/IR/REN-8:00 (Reneszánsz program)
     P/IR/REN-11:00 (Reneszánsz program)
     P/IR/REN-12:00 (Reneszánsz program)
     P/IR/REN-14:00 (Reneszánsz program)
     P-IR-GER-16:00 (Reneszánsz program)
Akiknek tehát egyelőre hiányzik ezeknél a tárgyaknál a jegyük/kreditjük, nem kell aggódniuk, nem arról van szó, hogy „ne kapnának jegyet” – csak sajnos még egy pár nap türelmüket kérjük.
Aki olyan tárgyból hiányolná a jegyét, amelyik nincs a fenti listában, az természetesen szóljon, bár az valószínűleg azt jelenti, hogy a program még nem adta le az értékelések összesítését.
A türelmüket még egyszer köszönve,
Bodnár Kriszta
doktoriskolai titkár

Nincsenek megjegyzések: