2015. február 11., szerda

Kurzuskínálat 2015 tavasz




Kedves Hallgatók!
Az innen letölthető táblázatban megtalálják a tavaszi félévre (eddig) meghirdetett kurzusok összesített listáját, ebből egyszerűbben áttekinthetik a teljes kínálatot, s a kódszám alapján rákereshetnek a neptunban: kurzuskínálat.

Néhány szempont a tárgyfelvételhez:
1. bármelyik program által/kódszámával meghirdetett társtudományi tárgy felvehető, függetlenül a hallgató programjától
2. a disszertációs témakonzultációnál keressék a saját évfolyamuknak megfelelő kódszámút a saját témavezetőjük neve alatt (ha nincs megfelelő, szóljanak);
3. ahol időpont és helyszín nincs feltüntetve, egyeztessenek az oktatóval;
4. a lista még bővülhet, a frissítéseket egy-két naponta itt megtalálják.

A neptunos tárgyfelvétel technikájában külön segíteni nem tudok; ha nem boldogulnak, a miheztartás végett nézzék meg a másfél évvel korábbi, erről szóló manuált itt: http://itdi-hirek.blogspot.hu/2013/09/targyfelvetel.html.
Nem pontosan ugyanolyan a mostani hallgatói felület, mint az akkori, de az alapelvek és -funkciók azonosak. Egy fontos tudnivaló: a tárgyak VAGY a mintatantervben, VAGY az intézményi tárgyak között szerepelnek, tehát ha az egyik körben nem találják, meg kell nézni a másikban; ez a keresési hiba még mindig rendre előfordul, ügyeljenek rá. A tárgyakra való rákereséskor pedig arra, hogy a keresés módját megfelelően állítsák be (kód szerinti kereséskor a kód szerinti keresés funkció legyen aktív, ne például a név szerinti stb.).
A tárgyfelvételi időszak február 27-én (péntek) 16 óráig tart. Nem éjfélig, 16 óráig. 27-én. Pénteken.

Bodnár Kriszta
doktoriskolai titkár

Nincsenek megjegyzések: